Samo veleprodaja

Obrt iziskuje ručni rad.

Menadžment C-dijelova sa FÖRCH-om.

C-dijelova dijagram

U vremenima globalne konkurencije, sva područja poduzeća moraju biti usmjereni na maksimalnu efikasnost – posebice nabava.

U FÖRCHu smo se koncentrirali napraviti Vašu nabavku toliko uslužnom, jednostavnom i preglednom koliko je to moguće. Zato nas se ne shvaća isključivo kao isporučitelja proizvoda, već kao vodećeg ponuđača u branši za skupna, individualna i modularna sustavna rješenja za sve oko C-dijelova. Veliki potencijal za povećanje efikasnosti i proizvoda krije nabava sitnih dijelova, DIN- i Norm-dijelova, radionička kemija, potrošni materijal i bušilice kao i sredstva za brušenje i alat, s obzirom da oni posjeduju malu nabavnu vrijednost, ali zbog velikog udjela ukupnog nabavnog volumena uzrokuju značajan trošak procesa – posebno kod čestih postupaka narudžbi. Zbog velikog srazmjera između vrijednosti proizvoda i procesnih troškova potrebno je optimizirati nabavne procese i nabavu C-dijelova kao stratešku tematiku rukovodstva, kako bi prijeteću neuravnoteženost između administrativnih, tj. procesnih troškova vratili na pravu vrijednost proizvoda.

Prava ravnoteža između vrijednosti robe i nabavne procedure ključna je kod uspješnog menadžmenta C-dijelova, kako bi se realizirali neupotrebljeni potencijali uštede.

Naša fleksibilna usluga seže, ovisno o želji, od savjetovanja preko brige skroz do potpunog preuzimanja Vama primarnog procesa nabave. Upotpunjujući menadžment C-dijelova, nudimo specijalno na uslugu dogovorene, varijbilne skladišne sustave VARO, koji optimalno podržava rukovanje C-dijelovima.

Tako se u potpunosti možete fokusirati na svoj izvorni posao.

Rezultati menaždmenta C-dijelova

  • individualna kombinacija proizvoda iz široke palete C-dijelova
  • istovremeno visoka kvaliteta proizvoda
  • brza i pouzdana isporuka
  • postojano pokrivanje temeljnih potreba
  • održivi doprinos za optimizaciju procesnih troškova