Samo veleprodaja

Prsti na vremenskoj žili kucavici.

FÖRCH aplikacija: Za iOS i android sustave.

FÖRCH E-Business rješenja imaju za cilj ostvariti Vam u najkraćem mogućem vremenu, koristeći digitalnu informacijsku tehnologiju, uspješnu učinkovitu količinu informacija, komunikacije i transakcije.

Prema Vašoj želji, u FÖRCHu su i putem web-a i smartphone aplikacije otvorena sva vrata za Vašu kupnju. Pregledno strukturirano, sa nekoliko klikova mišem ste kod traženog proizvoda – i imate pristup svim podacima proizvoda u ažurnom obliku. Mnogobrojne integrirane funkcije, od dozvola preko narudžbenica, administracije adrese isporučitelja ili menadžmenta alata i mjesta troška, pojednostavnjuju jednostavni i efikasni proces narudžbe. FÖRCH Webshop se posebno komforno, brzo i sigurno može koristiti preko narudžbe putem sustava skenera. Time, sa samo jednim pritiskom prsta , Vaš nalog završava i obrađuje se kod nas.

E-Procurement: Rješenja po mjeri.

Na Vaš zahtjev pružamo podršku Vašem elektronskom procesu nabave jednim E-Procurement rješenjem prema Vašoj mjeri. Željeni podaci proizvoda Vam stoje na raspolaganju u formatima kao što su BMEcat i klasifikacije prema eCl@ss, UNSPSC ili u E-Procurement-portalima. Prema kupcu individualna priprema tih podataka za nas se podrazumijeva.