Samo veleprodaja

Počinje 1963.

Theo Förch osniva prodavaonicu vijaka.

Vijak

Theo Förch kao inženjer ima dobro dotiran i obećavakući posao kod legendarnog proizvođača motora NSU. Ali jedna misao sinu zemljoradnika iz Kochertürn-a nije dala mira: Ako se sve više proizvode automobili, onda i radionice  vozila imaju pune ruke posla. Potreba za vijcima i drugim,malim dijelovima drastično će porasti. Theo Förch prepoznaje ovu priliku. I dovoljno je ambiciozan da posegne za njom.  01.01.1963 osniva svoju prodavaonicu vijaka pod nazivom: "Theo Förch OHG".

Prvo sjedište tvrtke: štagalj na roditeljskom imanju u Kochertürnu. Istovremeno je i skladište i ured. I nažalost bez grijanja. Teška vremena za Thea i njegove kolege. Svaka marka okreće se dva puta, stari materijal od pakiranja sakuplja, a potom iznova upotrebljava. Vozni park poduzeća u biti predstavlja bratov traktor. Biti prizemljen je adut. No isplatilo se. Vijci nalaze svoje kupce. I počelo se poslovati pozitivno. Od samog početka.

Nedaleko od štaglja u kojemu je sve počelo, danas se nalazi centrala međunarodno usješnog koncerna.

2007. godine Theo Förch odlikovan je gospodarskom medaljom u regiji  Baden-Württemberg-a , koja predstavlja priznanje za zasluge u gospodarstvu zemlje.