Samo veleprodaja

Dobrodošli u FÖRCH.

Bliskost koja traje već više od 50 godina.

Internacionalno usmjereni a ipak regionalno ukorijenjeni. Tehnološki na najvišem nivou, ali prizemljeni u temelju: U povezivanju tih kontrasta leži naša jačina.

Priča počinje u godini 1963. – Theo Förch osniva dućan sa vijcima u Neuenstadtu – Kochertürn: Trudom, pogledom na budućnost i dobrim osjetilom za potrebe svojih kupaca dovodi svoju tvrtku do državne razine.

Danas, više od 50 godina kasnije, FÖRCH slovi za vodeću tvrtku u direktnoj prodaji za radioničku opremu, montažne i pričvrsne proizvode u industriji i obrtništvu. No uz sav uspjeh, i dalje smo čvrsto na zemlji. Naši djelatnici vanjske službe govore vašim jezikom – i rado će naći vremena za Vas.

Kako bi se mogli fokusirati na ono značajno, FÖRCH ima razne aseve na skladištu: Preko 100.000 proizvoda na primjer. Naš asortiman obuhvaća potrošni materijal, alate, radioničku kemiju, radioničku opremu, dijamantnu tehniku, građevinsku kemiju, pričvrsnu tehniku, cijevne izolacije, krovno ozračivanje i mnogo više.

 

Za Vas na lisu mjesta!

Za pokrivanje Vaših trenutnih potreba posjetite nas u našim 24-satnim prodajnim mjestima.

Jednostavno nam se obratite!

Za Vas zaduženi prodajni predstavnik rado će Vas savjetovati u osobnom razgovoru – jedan poziv za ugovaranje termina je dovoljan.