Theo FÖRCH GmbH & Co.KG

Kontakt

FÖRCH Hrvatska

Förch d.o.o.
Buzinska cesta 58
10010 Zagreb

+385 1 2912 900

info@foerch.hr

Obrada metala u najboljim rukama.

Vaše ruke mogu sve. Dajte im pravi alat.

Svejedno, da li obrt ili industrija – Vaši su zahtjevi naša motivacija. Motivirate naše specijaliste za proizvode svakodnevno, da opravdaju jedinstvene profile zahtjeva velikom paletom po mjeri datih proizvoda. Jer Vi, stručnjaci na području metala, niste u potrazi za proizvodima, nego rješenjima.

Potrošni materijal, ručni alat, kemija ili zaštita na radu – FÖRCH profesionalni proizvodi dokazuju se prije svega pod najstrožim uvjetima. Naše savršeno stručno znanje u paru sa dugogodišnjim praktičnim iskustvom omogućava nam kontinuirani razvoj proizvodnog asortimana obrade metala, jednom od najstarijih sastavnih dijelova obrtništva uopće. Uzevši u obzri optimalno usuglašavanje zahtjeva u građevini teških i lakih metala i beskompromisnih zahtjeva na preciznu konstrukcijsku tehniku, Vi ste u FÖRCHu, u mnogim dijelovima obrade metala, u najboljim rukama.

Nije dovoljno samo poznavati Vaše zahtjevne i raznolike zadatke, već ih u prvom planu i pojednostaviti. Tako je zahtjev prema našoj inovativnoj i visoko kvalitativnoj paleti proizvoda držan na dlanu: sigurno, precizno i efikasno – kako bi prenijeli iskru.

Da li rezanje navoja, razdvajanje, piljenje ili rašpanje – samo onaj tko sam uzme alat u ruke, zna kojim proizvodima može vjerovati.
Bušenje, zavarivanje, savijanje ili lemljenje – mi prepoznajemo nove impulse iz prakse i prilagođavamo ih u obliku inovativnih rješenja za Vašu primjenu. Tako smo Vam dugoročno dostupni ne samo savjetom nego i djelom. Točno onako kako Vi to od nas i očekujete.