Samo veleprodaja

Savršentsvo u pokretu rukom.

Sve iz jedne ruke.

Vrijeme je novac. To vrijedi svugdje, ali posebno u auto radionama. Kupci hitno opet žele biti mobilni. Odgovarajuće tome, auto specijalisti trebaju fleksibilna i inovativna rješenja, kako bi što prije mogli djelovati i reagirati.

Gotovo nijedna obrtnička branša ne živi tako brzim tempom kao auto branša. Uvijek iznova novi modeli i nove tehnologije traže fleksibilnost od profesionalaca i sposobnost prilagođavanja. Samo onaj koji je uvijek u toku sa tehnologijom moći će zadovoljiti potrebe kupaca brzo i na najbolji mogući način. Ovdje je FÖRCH sa svojim vlastitim zahtjevom za visoku kvalitetu savršen partner. Naši su proizvodi svestrani, od široke palete i visoke kvalitete , napravljeno po mjeri potreba auto industrije. Usluga je brza i pouzdana. Vanjska služba kompetentna, osobna i uvijek u toku sa vremenom. Zato Vam ne dajemo samo svoju riječ, već i ruku. Za najviše zadovoljstvo – kod Vas i Vaših kupaca.

Vozilo sa dva, četiri ili više kotača, dvije ruke i pravu opremu – više ne trebamo.

To što alati, radionička oprema, potrošni materijal, kemija, elektrika i puno više dolaze iz FÖRCHa, stvari ne čini samo jednostavnim nego jednostavno boljim. Veliki izbor, dobra kvaliteta i optimalna usluga ne dolaze niotkuda. Mi razmišljamo rješavajući, točno onako kako odgovara Vašim zahtjevima. Tako objašnjavamo i osebujni portfolio visokovrijednih proizvoda, koji doslovno raste usporedo sa zahtjevima.
K tome su nam izdvojena područja uvijek zanimljiva. Pravi vrhunac unutar naše široke palete ponuda je FÖRCH TRUCKline. Jednom razvijen i usavršen za komercijalna vozila, dovodi naše partnere u traku za prestizanje.