Samo veleprodaja

Gradnja uspjeha iz jedne ruke.

Dati najbolje od sebe.

Zapravo „građevina“ kao takva uopće ne postoji. Što zapravo postoji su školovani stručnjaci najrazličitijih smjerova, koji podijeljeno surađuju ili u vlastitoj režiji ispunjavaju posebne zadatke.

Ali znate li što je zajedničko zidarima, gipserima, stolarima, krovopokrivačima, metalcima, vodoinstalaterima, suhogradnji, stručnjacima za podove, elektriku ili sanitarije? Jakog partnera koji im pruža podršku, koji poznaje eventualne zahtjeve i potrebna proizvodna rješenja. Da li potrošni materijal, alat, građevinska kemija ili pričvrsni asortiman – o čemu god da se radi u težištu „graditi“, u FÖRCHu ste na pravom mjestu. Mi za Vas držimo spreman osebujan portfolio kvalitetnih proizvoda, koji se konstantno ažurira i širi.

Najviša preciznost, bezuvjetna pravovremenost i kvaliteta – Vaši nalogodavci od Vas uvijek očekuju maksimum. I isto očekujete od nas, Vašeg partnera.

Poznavati očekivanja je obaveza. Premašiti očekivanja je pak krunidba. A ona određuje razliku. Kako nam to svakodnevno uspijeva? Tako da smo rame zu rame sa programom. Poznajemo različite zadatke i radne korake kao i stalno rastuće zahtjeve nalogodavca. Zato naši iskusni stručnjaci testiraju i provjeravaju stalno nove proizvode u našem iNNO centru, koji Vaš posao rade jednostavnijim, sigurnijim i uslužnijim. Jer za svaki izazov trebate odgovarajuće rješenje. Da li bušenje, piljenje, glodanje, brušenje, lijepljenje, brtvljenje, izoliranje – Vama ga dajemo u ruke.